Aktuellt:

Midsommarfirandet 2021 är inställt p g a Covid och folkhälsomyndighetens bestämmelser!

Nu är det dax!

Arbetsträffarna vid Fornbyn startar upp på torsdagar kl 15.00. Vi hjälps åt med enklare reparationer, trädgårdsskötsel, städning, måleriarbete etc. och avslutar alltid med Coronasäkert fika vid lastbryggan.  Kom gärna och pröva på vår trevliga gemenskap, Du väljer själv vilka arbetsuppgifter Du vill arbeta med och vid vilka tillfällen det passar!

Du behövs för att vi skall kunna hålla vår fina Fornby i skick!

OBSERVERA!

Den pågående Coronapandemin gör att vår förening har svårt att lägga någon planering över kommande evenemang! Vid vårt årsmöte 2021 kommer vi att utse

"Årets Skultorpare 2020"

Tipsa oss gärna med namn och motivering om Du känner någon privatperson som gjort något utöver det vanliga för oss skultorpare.

Ring vår ordförande Ingemar Karlsson, 076-8874454 eller kontakta oss via e-post

styrelsen@skultorpshembygdsforening.se